top of page
Writer's pictureMichael - PUURrecruitment

Solution Architect AWS | Managed Services | Utrecht

Solution Architect AWS gezocht voor Managed Services organisatie in midden Nederland!


Verantwoordelijkheden:

Als Solution Architect AWS ben je verantwoordelijk voor het bieden van inzicht, structuur en passende oplossingen aan klanten die profiteren van de voordelen van de Public Cloud. Je bent bedreven in designpatronen en navigeert soepel langs bekende valkuilen. Bij ons krijg je de kans om je ambities en persoonlijke ontwikkeling voorop te stellen, met veel vrijheid om je doelen te bereiken.


Onze klanten, waaronder ProRail, Royal FloraHolland en Facilicom, investeren voortdurend in hun digitale transformatie. Dit betekent dat er keuzes gemaakt moeten worden binnen het bestaande applicatielandschap. Jij helpt bij het beantwoorden van vragen zoals welke applicaties naar de Public Cloud gemigreerd moeten worden en op welke strategische manier, bijvoorbeeld via een volledige herstructurering. Met jouw expertise zorg je ervoor dat de projecten die hieruit voortkomen succesvol worden uitgevoerd.


Je weet je weg moeiteloos te vinden in Microsoft Azure en/of Amazon Web Services. In de DevOps-teams werken echte specialisten die je helpen bij het beantwoorden van gedetailleerde vraagstukken. Het werk voor onze klanten is nooit zuiver technisch. In je rol als architect is het minstens zo belangrijk dat je aan minder technische onderlegden goed kan uitleggen waarom bepaalde keuzes genomen worden en wat de impact hiervan is. Het is belangrijk dat je goed je weg weet te vinden in de organisaties van onze klanten en het niet schuwt te escaleren als dit nodig is.


Organisatie:

Je komt te werken in een IT organisatie puur sang. Met honderden IT liefhebbers en verschillende chapters, zijn alle niveaus vertegenwoordigd. Voor jou kansen genoeg om alle kanten op te groeien binnen een domein die jij interessant vindt de aankomende jaren.


De klanten variëren van grootte. Het gaat om de complexiteit wat jouw rol natuurlijk interessant maakt. Afhankelijk van de klant, kan een multidisciplinair team van klein tot oplopend 40 collega’s bestaan.

 

Wat mag jij verwachten?

·      In deze rol krijg je een contract voor 40 uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als Solution Architect AWS bieden we daarbovenop op basis van een fulltime dienstverband:

·      Een salaris dat past bij je kennis en ervaring;

·      Contract voor onbepaalde tijd;

·      Leaseauto of mobiliteitsvergoeding;

·      Laptop en telefoon;

·      Ruime mogelijkheden om intern door te groeien binnen het bedrijf;

·      Veel mogelijkheden om kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen;

·      Elke donderdag een borrel in onze eigen unieke bar van ons kantoor met uitzicht over een unieke skyline van Utrecht en maandelijks een uitgebreide themaborrel met band of dj;

·      Mogelijkheden om te sporten samen met collega’s;

·      Versgemalen koffie binnen handbereik;

·      Vers fruit voor een gezond innerlijk;

·      Jaarlijks uitjes met je collega’s;

·      Bonusregeling.

 

Profiel:

·       Je hebt kennis van architectuurprincipes en kunt een gezamenlijke gedragen visie op de rol van architectuur formuleren en onderhouden

·       Diepgaande kennis van programmeertalen, frameworks en technologieën die relevant zijn voor applicatieontwikkeling.

·       Ervaring met architectuurpatronen en best practices.

·       Bekendheid met cloud computing-platforms en -services.

·       Je kunt de behoeften van klanten (zowel op C-niveau als op afdelingsniveau) vertalen naar Cloud (AWS) en development oplossingen (dotnet).

·       Je bent in staat om de bestaande IT-complexiteit en onze oplossingsaanpak helder te communiceren.

·       Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden, waarbij je helder en overtuigend bent en gevoel hebt voor de verhoudingen.

·       Je kunt strategisch advies geven aan het management en beschikt over natuurlijke overtuigingskracht om optimaal samen te werken met klanten.

·       Samenwerkingsvaardigheden om effectief met ontwikkelingsteams, operationele teams en andere belanghebbenden samen te werken.

·       Bereidheid om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologische ontwikkelingen en trends in applicatiearchitectuur

·       Deze positie heeft een deel technische Architectuur, dus met je handen uitvoerend aan de knoppen.

 

Voor meer informatie om te kunnen werken in dit chapter? Neem gerust contact met mij op of solliciteer direct.


 

 

 

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page