top of page
Writer's pictureMichael - PUURrecruitment

Solution Architect | Zorgsector

Situatie: 

De afdeling Architectuur bevindt zich in een spannende transformatiefase, waarin IT de strategische visie van de organisatie vertaalt naar concrete oplossingen voor de business.


IT Afdeling: 

De IT afdeling bestaat uit 150 medewerkers en vormt een cruciaal onderdeel van een groter bedrijf met meer dan 3000 medewerkers.


Samenstelling Architecten team: 

Het team van Architecten speelt een essentiële rol in het definiëren en implementeren van technologische oplossingen die de strategie van de organisatie ondersteunen.


·       Enterprise Architect: De Enterprise Architect maakt deel uit van de stuurgroep en is verantwoordelijk voor de uitwerking van de strategie die door de directie is vastgesteld.

·       Business Architect: De Business Architect richt zich op operationele processen en maakt gebruik van data om deze processen te optimaliseren en te implementeren.

·       Solution Architecten: Ze hebben twee Solution Architecten in het team, waarvan er één een tijdelijke positie invult die binnenkort vrijkomt. De Solution Architecten zijn verantwoordelijk voor het uitwerken van plannen en strategieën op papier, waarbij ze zich richten op oplossingen die de behoeften van de business ondersteunen.

·       Applicatie Architect: De Applicatie Architect is sterk betrokken bij klantendomeinen en stakeholders, waarbij de focus ligt op het ontwerpen en implementeren van applicaties die naadloos aansluiten bij de operationele behoeften.

·       Security Architect: Tot de Security Architect die verantwoordelijk is voor het waarborgen van de veiligheid en integriteit van de IT-omgeving.

Deze diversiteit aan rollen binnen het architecten team zorgt ervoor dat we uitgebreide expertise kunnen inzetten om te voldoen aan de technologische behoeften van de organisatie, terwijl we tegelijkertijd de samenwerking tussen IT en de business optimaliseren.


Jouw rol: Solution Architect

Ben jij een scherpe denker op het gebied van bedrijfsprocessen en heb je ervaring in het vertalen van complexe digitale uitdagingen naar heldere oplossingen? Dan is dit jouw ideale kans als Solution Architect!


In deze rol ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en definiëren van de high-level structuur van de software en systemen. Je zorgt ervoor dat technische normen en methodes strikt worden nageleefd en adviseert implementerende partijen om de kwaliteit van de software-implementaties te waarborgen, met oog voor kosten, tijd en risico's.


Jouw verantwoordelijkheden:

  • Ontwerpen en ontwikkelen van technische richtlijnen voor productontwikkeling.

  • Zelfstandig oppakken van technische vraagstukken en vertalen naar digitale oplossingen.

  • Documenteren en vertalen van bedrijfsprocessen naar technische oplossingen.

  • Adviseren van Product Owners over de realisatie binnen architectuurkaders.


Je werkt nauw samen met een team van zeven architecten, waarbij je betrokken bent bij cruciale projecten zoals ‘Kans tot betaling’ en ‘Facturatie’. Hoewel veel van je werk op afstand kan worden uitgevoerd, stimuleren we regelmatig persoonlijke interactie met tweewekelijkse workshops op locatie.


Wat wij bieden:

  • Een jaarcontract voor 32 uur, met intentie tot vast dienstverband.

  • Salaris tussen € 6.000 - € 7.629,02 bruto per maand (schaal 12), afhankelijk van ervaring.

  • Groeimogelijkheden binnen je salarisschaal bij goed functioneren.

  • Reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen (met optie tot 10 extra), collectieve ziektekostenverzekering en voordelig pensioen.

  • Talloze doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie.


Wat wij van jou verwachten:

  • HBO werk- en denkniveau.

  • Minimaal 1-3 jaar ervaring in architectuur.

  • Ervaring met SAAS diensten en Agile/Scrum.

  • Liefst ervaring met Dynamics en ERP systemen.

  • Kennis van TOGAF is een pré.

  • Een gezonde dosis humor!


𝗠𝗲𝗲𝗿 𝘄𝗲𝘁𝗲𝗻?

𝗩𝗼𝗼𝗿 𝗵𝗲𝘁 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗹𝗲𝘁𝗲 𝗼𝘃𝗲𝗿𝘇𝗶𝗰𝗵𝘁 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲𝘇𝗲 vacature, 𝗸𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁 𝗼𝗽𝗻𝗲𝗺𝗲𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝗠𝗶𝗰𝗵𝗮𝗲𝗹 𝘃𝗮𝗻 𝗭𝗮𝗻𝘁𝗲𝗻 𝘃𝗶𝗮 𝟬𝟲𝟰𝟭𝟭𝟭𝟰𝟯𝟱𝟮. 𝗘𝗻 𝗺𝗮𝗶𝗹 𝗷𝗲 𝗰𝘃 𝗻𝗮𝗮𝗿: 𝗺𝗶𝗰𝗵𝗮𝗲𝗹@𝗽𝘂𝘂𝗿𝗿𝗲𝗰𝗿𝘂𝗶𝘁𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲𝗻𝗰𝗼𝗻𝘀𝘂𝗹𝘁𝗮𝗻𝗰𝘆.𝗻𝗹.

118 views0 comments

Comments


bottom of page